‘Houd me Vast’ relatietraining

De meeste relaties kennen hun ups en downs, de goede momenten en de mindere momenten. Maar wat nu als je het gevoel hebt dat je vast zit in je relatie en misschien wel wat hulp kunt gebruiken. De ‘Houd me Vast’ relatietraining biedt hulp aan koppels die graag aan hun relatie willen werken maar relatietherapie toch een stap te ver vinden gaan.

Komt het volgende je bekend voor?

  • “We zijn niet meer intiem”
  • “We hebben veel ruzie”
  • “We levelen niet meer”
  • “Zij zit me op de huid”
  • “Hij praat niet”
  • “Hij gaat te veel zijn eigen gang”

En stel je jezelf tot slot wel eens de volgende vraag: “Moeten we eigenlijk wel bij elkaar blijven?”

Klinkt het bovenstaande je niet vreemd in de oren en heb je vaker twijfels? Dan is de ‘Houd me Vast’ relatietraining waarschijnlijk iets voor jullie.

De training volgt een educatief programma, gebaseerd op de theorie en praktische toepassing van ‘Emotionally Focusses Therapy’ (EFT). Het programma ‘Hold me Tight’ van Sue Johnson wordt succesvol overal ter wereld aangeboden.

Het programma bestaat uit acht bijeenkomsten van ieder 2 uur waarbij je samen met je partner aan de slag gaat om te bekijken wat de knelpunten zijn en waar het beter kan. Zaken die zeker aan bod komen zijn onder andere de punten waar het steeds mis gaat, onderling vertrouwen, het bouwen aan een veilige en stabiele basis en het leren herkennen en doorbreken van (destructieve) patronen.

In de ‘Houd me Vast’ relatietraining wordt onder andere gewerkt met groepstrainingen. Ontvang informatie, bekijk de voorbeelden en wissel ervaringen uit. Vervolgens ontvang je als koppel thuisopdrachten om hier samen met je partner aan te werken.

Heb je interesse in het ‘Houd Me Vast’ programma? Of wil je meer informatie ontvangen over bijvoorbeeld de kosten? Kijk dan op www.wb-mediation.nl/relatie of ga naar www.houdmevasttrainingen.nl